Vilken dag asså =)

Vaknade upp i sängen och ville bara ligga kvar men jag gick upp och åt frukost och då blev jag lite piggare iaf, sen var det dags att gå till skolan så jag traskar ut genom porten, lite småtrött sådär, och ska precis börja lyssna på musik när jag runt hörnet ser 3 poliser står utanför en port, självklart så stannade dom mig och började fråga vart jag bodde, vad jag hette, personnummer och allt sånt, eftersom man blev lite nyfiken på om nått hade hänt så frågade jag bara om nått hade hänt och då fick jag tills svars att det hade varit en misshandel bara några minuter innan och då blev man ju lite ställd, sen efter det så fick jag fortsätta gå till skolan och var fortfarande lite ställd...men iaf när jag gick mot skolan så såg jag framför mig två hundar som jag väl kände igen och vem var det inte som kom, jo det var nämligen Mia som var ute och gick med hundarna så jag stannade ett tag och prata lite med henne och hon följde mig till bussen samtidigt som jag berätta vad som hade hänt mig innan...bussen kom iaf och jag åkte till skolan.

Senare på dagen på Berättartekniken så fick jag reda på av min klassföreståndare Kicki, efter jag berättat vad som hänt mig, att det hade varit en 14-årig kille som var på väg till skolan och att han hade blivit överfallen av 5 st äldre killar och blivit så illa misshandlad att han fick åka till akuten, så då blev man ju ställd igen
Man bara tänkte liksom vafan, jag har liksom pratat med polisen om en misshandel på morgonen... ah iaf dagen fortsatte som vanligt, jag åkte hem och käkade mat och ja nu sitter jag här =)




4 dagar kvar

Fyfan för skola

Så jävla dryg skoldag, fick reda på att vi ska ha prov nästa vecka i naturkunskap och det tror jag inte kommer gå så himla bra faktiskt...men egentligen ska jag inte klaga så mycket ändå eftersom vi nästan aldrig har läxor eller prov medans alla andra skolor har fullt upp.
Annars idag så har jag inte gjort så mycket, åkte direkt hem efter skolan, käkade mat & så =)


Imorgon är det tisdag och det innebär repa med bandet i skolan, får ju hoppas vi gör nån ny låt imorn, kanske nån lite mer rockigare låt eftersom det mesta hittils har vart rockabilly som iofs är lite rockigt, men det jag menar är typ hårdrocksstil =D




På tal om rockigt så måste jag bara påpeka att Sonic Syndicate är sååå jääävla grymma!!!







5 dagar kvar

Riktig jävla slapp dag...

27/9
Började med att man vaknar typ runt 11 och går upp och fixar lite och äter frukost, sen kom Fille och vi var kvar här i lägenheten ett tag för att sedan gå ner på stan och kolla efter skor till han.
Vi drog till Holmlunds, Stadium, Team sportia och andra ställen, men till slut så köpte han ett par skor på Stadium för 900 kr !!! :O sjukt dyrt för ett par skor tycker jag men...aja, sen efter det så drog vi och åt på Mariannes ( Uppsalas godaste kebab) och åt kebab, fett gott =)
Efter vi ätit klart så fanns det inte mycket att göra i stan längre så vi stack ut till Björklinge och träffade Jocke & Lisa som vi gick med hem till Jocke där Fille & han målade en flagga, blev ganska grymt (Filles förtjänst).
Efter det så drog jag o Fille hem till han och käkade lite mat och så, därefter gick vi över till sjuklingen Tegan och umgicks lite med han, efter det så hände inte så mycket, vi gick hem och sov typ =)
Fick min lön också =) 560 kr!


7 dagar kvar


28/9

Vaknade hos Fille några gånger för att hans hundar höll på att gnälla & skälla, så vi gick upp och käkade frukost =) sen åkte vi med hans far och hjälpte han med lite saker på tippen, efter det drog vi upp till affären och köpte lite saker, jag gick till bussen efter det och åkte hem och nu sitter jag här och vet fan inte vad jag ska göra idag... skulle vart med Kajsa men hon var tvungen att plugga =(  tråkigt, men men jag hittar alltid på nått...



6 dagar kvar

Trevlig kväll igår =)

Igår var det en mycket trevlig kväll, var med Kajsa här hemma och vi kollade på film och hade det trevligt =) först så kollade vi på Den utvalde med Andreas Wilson, Björn Granath, Erik Johansson mfl och sen efter det så blev det klassikern Jalla Jalla med Fares Fares, Torkel Pettersson, Laleh mfl =)


Kan ju ta o berätta att jag fyller 18 nästa Lördag =D GRATTIS TILL MIG !! =D det ska bli najs som fan, det kommer hit lite folk på dagen och senare på kvällen så blir det utgång =) jag hoppas det blir bra men det tror jag nog att det kommer bli...
Länktar som fan !!

8 Dagar kvar!

Kinesmat =)

Tjenare allihopa! sitter och äter frukost just nu bestående av kaffe och 2 toast =).
Idag ska jag och mamma gå ner till stan och äta lite kinesmat när tanten har vaknat, det är ju så jävla gott! jag har faktiskt tänkt på en sak: Varför är det aldrig några kineser som jobbar på kinarestauranger? det är ju oftas vietnameser, koreaner och filipiner som jobbar där men inte en ända kines ^^ jag tycker det är konstigt... samma sak gäller ju på pizzeriorna runt om i Sverige, det är ju inte en ända Italienare som jobbar där heller utan det är ju iranier och irakier, inte för att pizza kommer från Italien men den är mest känd som att komma därifrån, pizza kommer egentligen från USA, samma måste det ju vara med pasta, det kan ju inte heller komma från Italien utan måste ju komma från Kina det med eftersom dom har haft det i flera hundra år... jaja, skit samma vart det kommer ifrån bara det går och äta och det gör det =D

 
Kan ju passa på att berätta att Leksand vann igår mot Borås på hemmaplan, 11-3 blev slutresultatet =) man kan ju säga att Leksand har fått en riktig superstart på säsongen, 10-2, 6-2, 11-3 ^^ det tycker jag låter som en jävligt bra start...

Hare bra alla Leksandsupportrar, nästa match är mot Västerås och då kör vi över gurkorna! =)

Snart är det Jul igen!

Haha xD jag fick för mig att jag skulle lyssna på Julmusik just nu så nu sitter jag här vid datorn och dricker Smirnoff och lyssnar på Jullåtar =) det är ju såklart dom vanliga låtarna som t.e.x Stilla Natt, Hej tomtegubbar, Bjällerklang, m.m.


Nu har man äntligen långledigt, torsdag & fredag bort =) det är skönt som fan!!
På torsdag ska jag vara med Kajsa och umgås med henne =) sen på fredag ska jag ha filmkväll med Mia =)..ska bli så trevligt så, resten av helgen vet jag inte vad jag ska hitta på =) får se helt enkelt...

Nu ska jag äta mat så skriver inge mer nu =) Bye

The Band

The band! - Som några kanske vet så har jag och 3 klasskompisar startat ett band i skolan, det är vårt projektarbete och jag måste nog säga att vi är riktigt grymma, målet med det hela är att göra en CD-skiva  med 7 låtar på ( 5 egna & 2 covers), vi har redan gjort 2 låtar och det är en bra insats av oss eftersom det bara är 4 gånger vi repat =)
Bandmedlemmarna:
Felix - Sång
Hannes - Bas
Erik - Gitarr
Jag - Trummor



Den här skoldagen har faktiskt vart ganska så skön, började med att vi hade Religionskunskap där vi bara kollade på en film om Jesus, sen efter det så hade vi lunch (skitäcklig mat!) efter det hade vi Klassråd och Berättarteknik (soft som fan) och till slut så hade vi Projektarbete =)

Just nu sitter jag och lyssnar på Epica och dricker Smirnoff =D så jävla gott asså.
Hare bra!

Vet inte vad jag ska skriva som rubrik!

Måndag idag och ny skolvecka, trist som fan men ska inte klaga, går bara 3 dar denna vecka :D
Idag har jag faktiskt kommit på att det är mycket bättre att lyssna på radio på morgonen än att lyssna på musik för att man lär sig så mycket nytt som man inte visste innan och det är ju bra, då blir man ju liksom lite mer allmänbildad :D

Jag kommer inte på nått mer och skriva! :O shit asså, dålig fantasi eller vad!  Det var ingen god mat idag, som de aldrig e!
haha xD slutar nog här tror jag.
Hasta la vista ;D

Hata söndagar!

Söndag måste vara den tråkigaste dagen i veckan för att man vet att det är skola dagen efter och det suger ju och det blir ju inte bättre av att man blivit dissad i helgen heller, man blir bara på så jävla dåligt humör och det går tyvärr ut över andra men vafan det får man leva med, det är ju så för väldigt många andra människor så man behöver ju inte känna sig ensam om det...

Har inge lust att skriva nått mer nu för att jag e på så jävla humör!

Äventyr i dvärgområde

Vaknade upp hos Fille, skittrött! vi åt frukost och så, sen så drog vi hem till mig för att jag skulle duscha, byta kläder och så...
På vägen hem:  Vi gick av många hållplatser i förväg för att testa en ny väg och det var fan en upplevelse att gå det området,, så jävla coola hus o så där, aldrig sett ett sånt villaområde.
Fille sa: det ser ut som astrid lindgrenvärlden.
Jag: Nej, mer som en dvärgstad, OCH tänk om det kommer ut dvärgar snart.
Haha xD eftersom att Fille är rädd för dvärgar så blev han ju såklart helt galen och slog till mig så jag tappa känseln i armen...men iaf vi hittade hem som tur var, det blev en liten omväg men vafan vi hade inte bråttom.

Resten av dagen har väl vart sådär, inte gjort så mycket som är värt att berätta.
En ganska så bra dag helt enkelt =)

Good morning =)

God morgon allihopa =) idag är det en ny och trevlig dag...
Just nu sitter jag och skriver det här samtidigt som jag dricker lite kaffe och snart ska jag iväg till skolan också, skönt med sista dagen nu innan helgen =)
Senare idag så ska jag träffa Kajsa igen, ska umgås lite och kolla på film, mycket trevligt =)


Nu måste jag gå och fixa ihop mina saker innan jag ska gå till bussen för att sedan åka till min underbara skola =)=) eller inte! haha xD
Hörs o syns!

Najs dag...

Kom på igår att vi börjar med en ny lektion som vi skulle ha idag och den tar bort den sköna o långa sovmorgonen, lite irriterande faktiskt !
Men men, den lektionen var ganska okej förutom att jag inte kan se vad vi ska med den lektion till...jaja, dagen har vart bra hittils, träffade Kajsa lite tidigare och umgicks med henne ett tag, mycket trevligt och träffa henne eftersom det var ett bra tag sen vi träffades..det lär ju bli fler gånger så.
Tror nog inte jag träffat nån med så dåligt lokalsinne som henne, fick lov att rita en karta åt henne för att hon skulle hitta till Max som ligger 300 meter ifrån mig, hahaha xD  men hon hittade till slut som tur var annars skulle hon väl kommit vilse, haha xD.

Hmm, kanske är nått kul på tv idag annars vet jag inte vad jag ska hitta på.. eller jo det vanliga, sitta vid datorn! haha xD
Får se vad som händer som sagt!  BYE BYE BYE!! 

Najs morgon!

Idag är jag ledig, Jiipppi!!!
Jag vaknade jävligt tidigt idag, 9 typ och då började jag sms:a med massa folk bara för att fördriva tiden lite så jag kan ligga kvar i sängen ett tag till.
Kl. 10 så gick jag upp och började göra i ordning frukost som jag sitter och äter nu, det går väldigt segt med ätandet eftersom det typ gått lite över 40 min, haha...
Eftersom jag är ledig idag så kan jag ju ta det lungt och inte behöva stressa med nått :D fast jag vet verkligen inte vad jag ska göra idag eftersom inga kompisar e lediga eller så...

Fick nyss reda på att om isen på nordpolen smälter så kommer delar av asien och nordamerika ligga under vatten, det kommer bli för varmt i afrika och alla flyttar till Euorpa och det kommer bli större och stakare orkaner i världen också, även tornados här i Sverige... haha xD får väll hoppas den inte smälter då!
Lite allmän fakta!! :D

Nu vet ni det! så tänk er för... Hare gött


Weey...

Fy fan vad konst är tråkigt asså, var med klassen idag på ett konstmuseum på slottet och när jag såg allt som hängde på väggarna så tänkte jag:
Hur fan kan man kalla sånt här konst? det fanns liksom en tavla som var helt vit och på den så var det typ 10 olika små svarta jävla prickar! hur kan det kallas konst, en sån tavla kan ju fan jag också göra.
Aja men det var ändå ganska najs ändå eftersom man fick komma ifrån skolan ett tag och göra nått annat och för att vi slutade efter det så det var ju posetivt med det iaf...

Snart ska jag åka på speedway också för första gången :) naaajs.. har hört av flera kompisar o andra personer att det ska vara kul att se.
Som min polare sa: "Ta inte några platser i svängarna bara för då kommer ni få massa grus o skit på er!", men vem är så dum så att man frivilligt tar en plats där liksom, det är ju ungefär som att man vill få grus på sig... jaja, men det ska bli kul och se iaf och är det kul så kan man ju alltid åka fler gånger :)

Tänkte ta o lira lite data-spel nu!
Ciao...           .--|--.

Nyponsoppa & snickers

Sitter här hemma nu framför datorn och äter snickers och dricker nyponsoppa...mmm gott!
Kom hem från skolan för typ 1 timme sen, har haft en ganska soft dag med skolfoto och lugna lektioner, man får väll hoppas att man blev bra på fotot i år.
Jaa, vad fan har hänt mer idag, hmm... det har faktiskt inte hänt så mycket.

Ska åka till ett museum uppe vid slottet imorn med klassen och sen efter skolan ska jag, mamma och Lasse åka och kolla på speedway, nämligen Rospiggarna - Dackarna,  första gången jag ser speedway live så det ska bli riktigt kul att kolla på det :D

Vet inte vad jag ska skriva mer så jag skriver väll inge mer just nu.
Hare.

Dagen efter Kulturnatten

Kulturnatten var väldigt trevlig igår, väldigt mycket folk på stan, massor med saker som hände, träffa väldigt trevliga människor.
Det hela började med lite förkrök hemma hos mig med Tegan och Fille, drack lite öl och spela data-spel, efter det så började vi bege oss av mot stan, när vi väl kommit in i stan så kommer förstås polisen och stoppar oss och vi fick hälla ut våra öl vi hade i handen, dom andra gav vi till Tegan eftersom han var den ända som var över 20.
Ja, sen efter det "trevliga"  besöket av polisen så drog vi oss vidare till stadsparken och där träffade vi ett antal personer som vi kände och vi hade det väldigt trevligt.
Eftersom att jag och Fille skulle upp och jobba dagen efter så började vi dra oss hemåt och väl hemma så somna vi ganska fort.

Kl 9 började vi jobba, åkte till hotell gillet och började med jobbet, ganska mycket bärande och dammsugande men men vi klarade det fint.
Det är ju alltid lite skönt med extra pengar :)

Jaja, imorn är det skola och det suger såklart men det är bara tänka posetivt, om en vecka är det helg igen, hehe.
Hare gött !

Kulturnatten idag :)

Sitter hemma hos Fille just nu och har nyss ätit frukost.
Nästa destination: Kulturnatten! Vi ska som vanligt ut och supa, som man gör varje år. Jag ser det nästan som att Kulturnatten är som en enda stor festdag för alla ungdomar men det är även massa äldre människor som är ute och dricker och festar, men det gör dom bara när dom håller på med nått "kulturellt" som inte vi ungdomar gör.
Det vi ungdomar gör är att sitta i en jävla park och dricka alkohol tills vi blir stupfulla, men det kallas väll också kulturellt, eller?

Orkar inte skriva nått mer just nu! Puss o kram negerbarn ! mohahaha

Första gången man bloggar!

Första gången jag startat en blogg, ville göra det förut men jag sket i det då.
Det är väll lite intressant med en blogg ändå, eftersom man kan skriva vad man vill och när man vill på dygnet, det gäller ju bara att ha en dator till hands.
Har man problem med pengar, kärlek, minnet kanske, så kan man ju alltid gå in på sin blogg och skriva lite vad man tycker och känner men samtidigt får det ju inte gå till överdrift så att man börjar skirva att man ska ta livet av sig bara för ens flickvän/pojkvän har gjort slut, RYCK UPP ER FAN!!! det finns inte bara en person i världen!

Kan ju passa på att berätta att jag har abstinens för jag har nämligen slutat snusa och det är väldigt irriterande, så nu har jag börjat med nikotinfritt snus, det hjälper lite faktiskt men det är ju inte samma känsla o smak som en vanligt generalsnus... oohhh, vill ha de nu, MEN! jag ska försöka låta bli.
Jag har, eller hade kanske man ska säga, snusat i 2 år och ändå blivit så j**la beroende av det, det är väll antagligen skillnad mellan person och person.

Jaja, men nu orkar jag inte skriva nå mer idag så jag slutar väll här med att säga att jag ska åka till mina vänner om 2 tim o 10 min :D  Hare gött alla!

RSS 2.0